HeatMatrix Group BV, gesitueerd in een licht en modern geoutilleerd kantoor centraal in het land gelegen, te Geldermalsen, ontwikkelt en verkoopt innovatieve warmtewisselaars die van een polymeer gemaakt zijn. Met deze nieuwe polymeren warmtewisselaars kan de industrie op technisch en economisch verantwoorde wijze de meeste warmte uit het rookgas van de schoorsteen terugwinnen. Hierdoor zijn energiebesparingen van 4 tot 20% mogelijk en dus ook significante besparingen op de CO2 uitstoot. De polymere warmtewisselaars worden ingezet bij raffinaderijen, de petrochemische en chemische industrie, baksteen fabrieken, de staal- en papierindustrie maar ook bij biomassacentrales en de voedingsmiddelenindustrie.

Als Marketeer bij HeatMatrix Group ben je bezig met de dagelijkse uitvoering van het marketingplan dat gemaakt is in samenwerking met de directie. In deze rol ben je met name bezig met communicatie naar de markt, waarbij je naast de traditionele kanalen vooral de online kanalen gebruikt. Het omvat een functie waarin je zowel operationeel als ook strategisch te werk gaat. In deze functie werk je intensief samen met een klein directieteam en rapporteer je direct aan de CEO. Je kan meteen aan de slag met het optimaliseren en uitbreiden van (off- en online) marketing activiteiten die bijdragen aan meer groei; het creëren, coördineren en optimaliseren van content en gebruik maken van verschillende kanalen en middelen (uitbouw/verbeteren van de website, inzet extra landingspagina’s, video’s, white papers, blogs, e-mail marketing campagnes, social media en traditionele marketinguitingen). Dit met de juiste merkwaarden en tone of voice. Je onderhoudt de marketing database; je houdt je bezig met de customer journey, optimalisatie van SEA & SEO en onderhoudt de website. Je verzamelt klantgegevens en beheert die in een database, verzorgt nieuwsberichten, mailingen, en zet een aansprekende vacaturepagina met pakkende arbeidsmarkt-communicatie op.

Om deze uitdagend functie in te vullen neem je de volgende kennis en ervaring mee: Minimaal een afgeronde Bachelor/HBO of Master opleiding (Marketing Management & Communicatie of International Business en Commerciële Economie) en minimaal 3 jaar relevante Online en Offline Marketing werkervaring in een B2B omgeving. Online, channel, content, buyer journey en buyer persona’s klinken jou niet nieuw in de oren. Je bent in staat om vanuit een strategisch oogpunt naar marketing te kijken, om on- en offline marketing in de toekomst steeds meer te laten integreren en te laten bijdragen aan leadgeneration. Je hebt ervaring met het gebruik van de volledige marketingmix, gericht op B2B. Je bent bedreven in en hebt ervaring met SEA, SEO, Google Analytics en AdWords, WordPress en Mailchimp. Engels is op kantoor de voertaal en beheers je uitstekend in woord en geschrift. Voor het Nederlands geldt hetzelfde. De snelste aansluiting bij de collega’s vind je als je ondernemend, zelf startend, vlot van begrip en handelen, stressbestendig en commercieel bent. Een sterke affiniteit met techniek is voorwaarde voor het vervullen van deze rol in dit kleine, groeiende en technische bedrijf. HeatMatrix zoekt een initiatiefrijk persoon met een drive om zelfstandig zaken op te pakken en af te maken. Wij bieden een moderne werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s. Voor het uitoefenen van de functie wordt een MacBook ter beschikking gesteld. Beloning is afhankelijk van werkervaring, opleiding en inzetbaarheid.

Kijk voor meer informatie op: www.heatmatrixgroup.com. Direct solliciteren kan door een mail te sturen naar frank.tielens@heatmatrixgroup.com . Meer informatie betreffende deze vacature en de procedure kun je krijgen bij Frank Tielens, mob.: +31 6 30946970